E-debat :: La plataforma més senzilla
Allotjament
Allotjament i implementació

E-debat està desenvolupat amb PHP/MySQL i pot estar allotjat en els servidors dedicats de Clic-Austral o en el de la seva propia organització, si així ho necessités.

  • E-debat està desenvolupat amb PHP/MySQL, amb una programació avançada i estructura modular, el que li aporta una gran versatilitat i facilitat d'implementació, així com uns com uns costos menors de desenvolupat i allotjament que es tradueixen en una major rentabilitat de la inversió.
  • La programació d'E-debat és senzilla i fàcil d'adaptar a les necessitats del client, podent incorporar de forma ràpida aquelles característiques o funcionalitats que necessiti el client.
  • Desenvolupar sota un disseny comú, permet la inserció d'elements gràfics distintius del client, com logos o imatges corporatives.
  • Actualment disponible en castellà i català. El disseny estructural separa l'idioma de la resta de la programació. el que facilita la inserció de nous idiomes.
  • El gestor d'E-debat permet la creació de múltiples debats o cursos i una gestió centralitzada d'alumnes, tutors i recursos, reduïnt l'esforç de creació de debats i simplificant la gestió.

 

© E-DEBAT Reservats tots els drets.
Clic-austral